Kuka voi hakea jäsenyyttä? Tutustu jäsenyysmuotoihin

Dialektisen käyttäytymisterapian yhdistys koostuu asiantuntija-, kannattaja-, kunnia- ja yhteisöjäsenistä. Hallitus päättää jäseneksi hyväksymisestä.

Asiantuntijajäsen

Asiantuntijajäseneksi voidaan ottaa henkilö,

1) joka on suorittanut dialektisen käyttäytymisterapian ns. intensiivikoulutuksen tai vastaavan koulutuksen ja omaa vähintään vuoden mittaisen kokemuksen dialektisen käyttäytymisterapian tekemisestä tiimissä, jota on työnohjannut dialektisen käyttäytymisterapian ns. intensiivikoulutuksen tai vastaavan koulutuksen saanut työnohjaaja, jolla on vahva oma kokemus dialektisen käyttäytymisterapian tekemisestä.

2) jolla on tohtorin tutkinto tai sitä vastaava tutkimuskokemus yhdistyksen tarkoitukseen ja toimintaan liittyvillä alueilla.

Yhdistyksen hallitus päättää asiantuntijajäsenyydestä kirjallisen hakemuksen perusteella. Päätökseen vaaditaan 3/4:n enemmistö. Hakijan täytyy pyydettäessä todistaa hakemuksessa pätevyytensä tarvittavilla asiakirjoilla.

Kannattajajäsen

Kannattajajäseneksi voidaan ottaa henkilö,

1) jolla ei ole koulutuksellista ja työkokemuksen tuomaa pätevyyttä dialektisessa käyttäytymisterapiassa, mutta joka on kiinnostunut dialektisesta käyttäytymisterapiasta hoitomuotona.

Jäsenmaksu 25 euroa (2019). Yhteisöjäsenille 50 euroa.

Jäsenyys antaa mahdollisuuden vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja sitä kautta DKT:n kehittymiseen Suomessa. Jäsenmaksun maksaneille jäsenille osallistumismaksu tiettyihin yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin on pienempi, esimerkiksi vuosikokouksen yhteydessä järjestettävälle luennolle.

    Jäsenhakemus

    Täytä jäsenhakemus ja paina lopuksi ”lähetä”.


    Mikäli haet jäsenyyttä:


    Viesti:


    Täytä huolellisesti lomakkeen jokainen kohta.